Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε και από την Χερσόνησο με Μεμοτσέλα και έμεινε στο… κατόπι του ΠΟΑ ο ΠΑΟΚρουσώνα!

Νίκησε με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μεμοτσέλα ο ΠΑΟΚρουσώνα

Μία ακόμη νίκη με υπογραφή Μεμοτσέλα για τον ΠΑΟΚρουσώνα, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-2 στην έδρα της Χερσονήσου και έμεινε στο -1 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΟΑ.

Τα δύο γκολ των νικητών πέτυχε ο Μεμοτσέλα, ο οποίος έχασε και πέναλτι “αγγίζοντας” το χατ-τρικ, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων σκόραρε ο Καπετανάκης διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Από μία καλή φάση είχαν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κι αυτές από στημένη μπάλα.

Αρχικά η Χερσόνησος απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Θεοδωράκη που αποτέλεσε εύκολη λεία για τον Βλαχάκη, ενώ η καλοχτυπημένη εκτέλεση του Τριάντη, έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λεοντιάδη.

Στο 25′ ο Στεφανάκης βρήκε τον Μεταξάκη εντός περιοχής, εκείνος έκανε το σουτ και παρ’ ότι δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαυρής επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα!

Ο Μεταξάκης έκανε ένα σουτ, έδιωξε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Μεμοτσέλα έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚρουσώνα, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος άνηκε για την Χερσόνησο “Palmera Beach” με μία εκτέλεση φάουλ του Καπετανάκη να φεύγει άουτ.

Ο ΠΑΟΚρουσώνα απείλησε με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με τον Μεταξάκη να εκτελεί ένα φάουλ και την μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ.

Στο 82′ ο Κουράκης έδωσε στον Μεμοτσέλα και εκείνος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μεμοτσέλα έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ αστοχώντας σε πέναλτι και στην αμέσως επόμενη φάση ο Καπετανάκης με τρομερό σουτ έκανε το 1-2 για την Χερσόνησο “Palmera Beach” χωρίς όμως αυτό να αλλάξει κάτι καθώς αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚρουσώνα να παίρνει το τρίποντο και να παραμένει στο κατόπι του ΠΟΑ.

Συνθέσεις:

Χερσόνησος: Λεοντιάδης, Φερεντίνος, Μηλάκης, Μότσο, Μαυρής, Ξυλούρης (61′ Χιλά), Κομσίου, Καπετανάκης, Θεοδωράκης (61′ Χατζιάι), Ντρεϊάι, Ψωρογιάννης (86′ Ρέκι)

ΠΑΟΚρουσώνα: Βλαχάκης, Στεφανάκης (90′ Μπουρμπουδάκης), Μαυροειδής, Παπαδιός, Κανδηλάκης, Τριάντης, Γαρεφαλάκης (75′ Ρογδάκης), Μεταξάκης (70′ Κουράκης), Μεμοτσέλα (90′ Μουζιόρας), Μαγάκης, Σηφάκης