Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε με τεσσάρα από το Αστρίτσι πριν το ντέρμπι της χρονιάς η Φαιστός!

Η Φαιστός έκανε το καθήκον της πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Μοχό το επόμενο Σάββατο, επικρατώντας με 2-4 του Γιούχτα 2010 στο Αστρίτσι.

Τη νίκη που την φέρνει ξανά στην κορυφή, σε ισοβαθμία με τον Μοχό πέτυχε η Φαιστός, που επικράτησε 2-4 του Γιούχτα 2010 στο Αστρίτσι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε εκείνη του Σταύρου Μαυράκη που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας των Αρχανών.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες  τους, με τους Μυζύρη και Μακράκη, όμως ο Φιτσάκης ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στην Φαιστό με γκολ στο 33′ για το 0-1.

Με το σκορ στο 0-1 ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, όχι όμως για πολύ αφού ο Γκιαουράκης υπέπεσε σε πέναλτι, με τον Γιώργο Παπαδάκη να σκοράρει από την “άσπρη βούλα” στο 53′ για το 2-0.

Δέκα λεπτά περίπου αργότερα ήταν η σειρά του Γιούχτα 2010 να κερδίσει την εσχάτη των ποινών, με τον Χρονάκη να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη, μειώνοντας σε 2-1 στο 67′.

Η χαρά του Γιούχτα 2010 δεν κράτησε για πολύ αφού ο Γιώργος Παπαδάκης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε ξανά προβάδισμα  δύο γκολ στην ομάδα του για το 1-3 στο 69′.

Στο 76′ ο Παπαδάκης έδωσε τη σκυτάλη του σκοραρίσματος στον Γρηγοράκη, που έγραψε το 1-4, για να έρθει ο Χρονάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πάλι από το σημείο του πέναλτι στο 85′, να διαμορφώσει το τελικό Γιούχτας 2010 – Φαιστός 2-4.

Γιούχτας 2010 (Σταύρος Μαυράκης): Καλυκάκης, Λυμπερίδης, Μανουσάκης, Γκιαουράκης, Βαρδάκης, Μπετεινάκης, Ντολλακάι, Καρτσώνης, Μακράκης, Γκαγκάκης (46′ Τσαγκουρνής), Σαφάρ

Φαιστός (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Κιούπι, Γρηγοράκης, Κιουμουρτζάκης, Σκαντζάκης, Ντόκο, Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Σ., Νικολιδάκης, Παπαδάκης Γ.Μ., Φιτσάκης