Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Τελειώνει άμεσα ο Νταμπράουσκας πριν το ματς του Κυπέλλου με την Κηφισιά !

Στην πόρτα της εξόδου πιο κοντά από ποτέ από τον ΟΦΗ βρίσκεται πλέον ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά και την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως την κάκιστη εικόνα της ομάδας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο Λιθουανός με την έμπνευση του να παίξει ανοικτά εξέθεσε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του στη Λεωφόρο. 

O Λιθουανός τεχνικός έχει συνάντηση τη Δευτέρα το βράδυ με τους Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανίδη και όλα δείχνουν ότι πάμε για άμεσο διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr η διοίκηση της ομάδας που πριν περίπου δύο εβδομάδες τόνιζε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις να ανανεώσει ο Νταμπράουσκας το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ έχει πάρει την οριστική της απόφαση να προχωρήσει στην αλλαγή του προπονητή προκειμένου να υπάρξει ένα ηλεκτροσόκ αρχικά στην ομάδα και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Μάλιστα η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με τον Νταμπράουσκας είναι άμεση και όλα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο την Κηφισιά με τον Πέδρο Καραβέλα να είναι ο επικρατέστερος για να κάτσει ως πρώτος προπονητής της κρητικής ομάδας στον πάγκο στο ματς με την Αθηναϊκή ομάδα.

Στο ματς με τον Άρη στο Βικελίδης για την 14η αγωνιστική που είναι και το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου ο ΟΦΗ θα πάει με νέο προπονητή και όλα δείχνουν ότι σήμερα το βράδυ ο Λιθουανός αν όλα κυλήσουν ομαλά θα αποτελέσει παρελθόν από την κρητική ομάδα μετά από 14 μήνες.