Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε την πρόκριση με Χαϊντίνι ο Αλμυρός, 0-2 την μαχητική Ανάληψη

Ο Αλμυρός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ επικρατώντας με 0-2 της Ανάληψης στο γήπεδο της Χερσονήσου. 

Η ομάδα της Ανάληψης στάθηκε πάρα πολύ καλά, απέναντι σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής (τρεις κατηγορίες παραπάνω) και μέχρι να δεχθεί το πρώτο τέρμα, πίεσε όσο μπορούσε τον αντίπαλο αλλά πέρα από την εμφάνιση δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ο περσινός Κυπελλούχος, Αλμυρός, έκανε το καθήκον του και πλέον περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στην 4η φάση, προκειμένου να προχωρήσει ακόμα παραπέρα, μιας και είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει την ομάδα του Γαζίου

Στο 17′ ο Χαϊντίνι άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο, όταν από σέντρα μέσα στην περιοχή έπιασε το ανάποδο ψαλίδι για το 0-1 των Γαζανών στην Χερσόνησο. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 50′ με σκόρερ ξανά τον Χαϊντίνι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΝΑΛΗΨΗ (Γιάννης Κουλούρας): Καλομοίρης, Κάτελας, Λαπιδακης, Εντ. Γκούρο, Κούτουλας, Μανδουράρης, Λ. Γκούρο, Μπάμπαλης, Γκίνη, Αργυρός

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Γκόγκος, Θεοδωράκης, Νικολακάκης, Χαιντίνι (65′ Αμαραντίδης), Αγαπάκης, Φυτόπουλος (60′ Βουϊδάσκης), Τσαγκαράκης, Πατινιώτης (46′ Κοιλιάρας), Ένγκουεμ ,Μπάσιτς(65′ Κοκολογιαννάκης), Αρσενίδης (60′  Φραγκουλάκης)