Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε τον “τελικό” μετά από ματσάρα στο Ατσαλένιο η Παλιανή!

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Παλιανή με σκορ 2-3 στην έδρα του Κεραυνού

Η Παλιανή πήρε το παιχνίδι που έβλεπε σαν “τελικό” πετυχαίνοντας τρία τέρματα με καλύτερο της διάστημα το τέλος του πρώτου μέρους και την αρχή του δευτέρου, όπου έφτασε και το σκορ στο 0-3!

Στην συνέχεια ο Κεραυνός αντέδρασε, μείωσε 2-3, όμως δεν ήταν αρκετό καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και η Παλιανή έφυγε με το μεγάλο διπλό!

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 8′ όταν το σουτ του Καλογιαννάκη Φ. απέκρουσε με τα πόδια ο Σταυρουλάκης και με την βοήθεια του δοκαριού είδε την μπάλα να φεύγει κόρνερ!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Κοκαράκη Γ. έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ το σουτ του Χριστοδουλάκη στο 12′ απομάκρυνε ο Σταυρουλάκης.

Στο 19′ μετά από ένα μακρινό σουτ του Μανιαδάκη και ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα η μπάλα πήγε στο δοκάρι και έπειτα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του κεραυνού ισοφαρίζοντας έτσι τα δοκάρια στο ματς με τους ανθρώπους της Παλιάνης να φωνάζουν ότι η μπάλα στην δεύτερη απόκρουση είχε περάσει την γραμμή.

Στο 26 ‘ έπειτα από κόψιμο του Καλογιάννακη η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα, αλλά κατέληξε τελικά στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην αγκαλιά του τερματοφύλακα!

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Μπουτσάκης έκανε ένα σουτ με τον Σταυρουλάκη να αποκρούει!

Ο Κεραυνός ζήτησε πέναλτι πάνω στον Κοκαράκη καθώς θεωρούν ότι τον τράβηξε ο αντίπαλος αμυντικός μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Τελικά η Παλιανή κατάφερε πριν το τέλος του πρώτου μέρους να ανοίξει το σκορ με μακρινό σουτ του Σπινθουράκη από πλάγια θέση στο 43′ και έτσι πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με σκορ 0-1!

Σαν να μην έφτανε αυτό μπήκε με φόρα και στην επανάληψη και έκανε δύο τα τέρματα της με τον Παντελίδη με σουτ μέσα από την περιοχή!

Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν ούτε εκεί και έκαναν το 0-3 με τον Φουντουλάκη στο 73′!

Στην συνέχεια ο Κεραυνός αντέδρασε και μείωσε αρχικά με τον Τσέρο σε 1-3 στο 80′ με σουτ έξω από την περιοχή και στην συνέχεια με τον Μαυρογιαννάκη με τον ίδιο τρόπο στο 85′, όμως μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 2-3 να είναι το τελικό σκορ του ματς και την Παλιανή να φεύγει με το διπλό που ήθελε τόσο πολύ!

Συνθέσεις:

Κεραυνός: Κοκαράκης, Κοκαράκης Γ., Ζωάκης, Κουμάκης, Προβατάς, Μαυρογιαννάκης, Χριστοδουλάκης, Μπουτσάκης, Καλογιαννάκης Φ., Καλογιαννάκης Σ., Δρακάκης

Παλιανή: Σταυρουλάκης, Φουντουλάκης, Σπινθουράκης, Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Κοσμαδάκης, Παντελίδης, Μανιαδάκης, Βιτσαράς, Φραγκεδάκης, Κουντούρης