Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το τοπικό ντέρμπι με 5άρα ο Ρωμανός

Ο Ρωμανός ήταν ο νικητής του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ επικρατώντας 5-2 στην Ελιά για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την υπόθεση νίκη είχε καταφέρει να “σφραγίσει” σε μεγάλο βαθμό από το ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη, η οποία προηγούταν με 3-0 στη λήξη των πρώτων 45′.

Σκόρερ για τον Ρωμανό οι Αντώνης και Ιπποκράτης Κομνηνός και ο Κεφάκης που σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του, καθώς και ο Κρανιωτάκης που μπήκε στο παιχνίδι και έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης. Από την άλλη ο ΠΑΝΟΜ μείωσε προσωρινά σε 4-2, με τέρματα των Ρούκα και Νίκολλι.

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τον Ρωμανό, αφού στην πρώτη επίσκεψη του στα “καρέ” του ΠΑΝΟΜ, ο Αντώνης Κομνηνός άνοιξε το σκορ, μόλις στο 4′ για το 1-0.

Το 2-0 για τους γηπεδούχους, υπέγραψε με εξαιρετική εκτέλεση έξω από την περιοχή ο Ιπποκράτης Κομνηνός, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκέγκα στο 26′.

Στο 35′ ήταν η σειρά του Κεφάκη να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, πλασάροντας εύστοχα απέναντι στον Γκέγκα για το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Mε πανομοιότυπο τρόπο, ο Κεφάκης και πάλι σκόραρε και πάλι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, κάνοντας το 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του στο τοπικό ντέρμπι.

Ο ΠΑΝΟΜ κατάφερε να αντιδράσει και με πλασέ του Ρούκα μείωσε σε 4-1 στο 61′, ενώ μείωσε κι άλλο την ψαλίδα με γκολ του Νίκολλι στο 72′ για το 4-2.

Μάλιστα οι Μαλιώτες είχαν την ευκαιρία να δώσουν νέο ενδιαφέρον, νωρίτερα στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 67΄, όμως ο Σταύρος Διαμαντάκης νικήθηκε από τον Σαβουϊδάκη, που μάντεψε σωστά τη γωνία σε εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό 5-2 στην Ελιά διαμόρφωσε ο νεοεισελθών Κρανιωτάκης, ο οποίος βρήκε δίχτυα στην προσπάθεια του στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΡΩΜΑΝΟΣ (Κώστας Ταβλαδωράκης): Σαβουϊδάκης, Κάββαλος, Παχάκης, Παρτάλης (60′ Κρανιωτάκης), Γιακουμάκης (46′ Koυκάκης), Χαλιλάι (85′ Κώτσης), Κομνηνός Α., Κεφάκης, Μαρκόπουλος (68′ Αϊλαμάκης), Κομνηνός Ι., Μαυρομάτης (46′ Ζαμίδης)

ΠΑΝΟΜ (Σταμάτης Μαματζάκης): Γκέγκα, Κόκκινος Α. (30′ Νικολλί), Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Κόκκινος Ι., Νικητόπουλος (46′ Κολλάι), Ρούκα (80′ Πετράκης), Ξυλούρης Ε., Τζανάκης (80′ Πάτρικ), Ξυλούρης Μ. (75′ Καργάκης)