Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο ΑΟΤ και συνέχισε στα τρίποντα και τις επιτυχίες!

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πέντε γκολ και νικητή τον ΑΟΤ στο Τυμπάκι

Μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον τοπικό ντέρμπι ΑΟΤ και Μοίρες σκόραραν πέντε φορές, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές με αποτέλεσμα να πάρουν μία ακόμη νίκη με σκορ 3-2.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παπανδρέου (2) και Μεϊρέλες, ενώ από πλευράς Μοιρών σκόραρε δις ο Παπαδάκης.

Ο ΑΟΤυμπακίου κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ μόλις στο 15′ με τον Παπανδρέου από την “άσπρη βούλα” μετά από παράβαση που κέρδισε ο ίδιος!

Στην συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας και αρκετές χαμένες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Παπανδρέου, Μεταξάκη, Χαϊντίνι και Σαμούσκα αλλά οι Μοίρες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο με τον  Παπαδάκη να κάνει το 1-1 με εκπληκτικό σουτ από την σέντρα με “λόμπα” στο 40′ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια!

Στην έναρξη της επανάληψη ο ΑΟΤυμπακίου μπήκε και πάλι δυνατά και ευτύχησε μόλις στο 46′ να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με φοβερό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής του Μεϊρέλες!

Μάλιστα ο ΑΟΤυμπακίου πήρε και προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Παπανδρέου και πάλι από τα έντεκα βήματα μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Χαϊντίνι.

Τέλος το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με τον Παπαδάκη με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής στο 80′, όμως μέχρι το τέλος δεν κατάφεραν να βάλουν άλλο ένα τέρμα με αποτέλεσμα ο ΑΟΤ να πάρει το τοπικό ντέρμπι και να συνεχίσει στις επιτυχίες, ενώ οι Μοίρες να κρατάνε το πάθος και την διάθεση που έδειξαν και να κοιτάνε μπροστά.

Συνθέσεις:

ΑΟΤυμπακίου: Χρήστου, Στεφανάκης, Λούσι, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Αριστεινίδης, Μεϊρέλες, Παπανδρέου, Μεταξάκης, Σαμούσκα, Σαβουϊδάκης

Μοίρες: Δανδάλης, Χαλκιαδάκης, Καργάκης (72′ λ.τρ. Τραορέ), Φανουράκης (80΄Κυριακάκης), Ρουκουνάκης, Τσακάνι, Σκαπέρδας, Παπαδάκης, Γκίνη, Πολυχρόνακης, Χατζάκης (65′ Ζωγραφάκης)