Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πίτσος: “Να συλλέξουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου!”

Δείτε τι δήλωσε ο Μηνάς Πίτσος για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και με την επιστροφή του Αριστείνιδη μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αποχής συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ερμής Ζωνιανών για την κομβικής σημασίας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθεί.

Μετά την επτάρα από τον Πανιώνιο η ομάδα των Ζωνιανών θέλει να κοιτάξει μπροστά και τι καλύτερο θα ήταν από μία νίκη κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα.

Στο Primesport.gr μίλησε ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών, Μηνάς Πίτσος, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να συλλέξουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί μέχρι τέλος του χρόνου και μετά με την ενίσχυση που θα γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου να μπορέσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία να κοιτάξει την συνέχεια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού του Ερμή:

“Στόχος από την στιγμή που ανέλαβα είναι να συλλέξουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος του χρόνου και την μεταγραφική περίοδο, όπου θα ενισχυθεί η ομάδα.

Έχουμε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, ξεκινήσαμε με τον Πανιώνιο, τώρα ακολουθεί ο Απόλλων Σμύρνης, δύο πολύ ιστορικά σωματεία με τον στόχο μας να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται ή ακόμη και από πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και να δούμε μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια με την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως εμείς πρέπει να έχουμε ως στόχο την νίκη.”