Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παίκτης του Γιβραλτάρ κατήγγειλε τον προπονητή του για bullying μετά τον διασυρμό από τη Γαλλία

Ποδοσφαιριστής του Γιβραλτάρ κατήγγειλε τον προπονητή της ομάδας, Χούλι Ρίμπας, για εκφοβισμό μετά τη συντριβή με 14-0 από τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Λίγες μέρες πριν φιλοξενηθεί από την Ελλάδα για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών ομίλων, η Γαλλία κατάφερε να σπάσει ρεκόρ διαλύοντας το Γιβραλτάρ με 14-0 στη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία των Euro.

Το τρομακτικό σκορ πάντως δεν προκάλεσε μονάχα χαμόγελα στην πλευρά των Γάλλων, καθώς παράλληλα έβγαλε στην επιφάνεια και ένα κλίμα εκφοβισμού που φαίνεται να υπάρχει τους τελευταίους μήνες στην εθνική Γιβραλτάρ.

Όπως έγινε γνωστό, ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του κατήγγειλε στο «Gibraltar Sports News» τον προπονητή της ομάδας, Χούλιο Ρίμπας, για bullying.

Συγκεκριμένα ο παίκτης του Γιβραλτάρ ισχυρίστηκε πως ο Ρίμπας πιέζει τους παίκτες σχετικά με τις μεταγραφές που θα πάρουν, απειλώντας τους με αυτόν τον τρόπο πως η θέση τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κινδυνεύει.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής τονίζει πως τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργηθεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα στην ομάδα με δική του υπαιτιότητα, καθώς ανακατεύει την τράπουλα και βάζεις τους παίκτες του να αγωνίζονται συνεχώς σε διαφορετικές θέσεις.