Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλικαρίσιος βαθμός για την Λαμία των 10 παικτών στη Λεωφόρο (2-2- Videos)

Η Λαμία έκανε τεράστια ζημιά στον Παναθηναϊκό, πήρε την ισοπαλία 2-2 στη Λεωφόρο, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 39′. Καρλίτος (45+1′) και Τσιλούλης (68′) τα γκολ των Φθιωτών, Μπερνάρ (45+3′) και Γερεμέγεφ (59′) των πρασίνων.

Μεγάλο αποτέλεσμα για τη Λαμία, μεγάλο στραβοπάτημα για τον Παναθηναϊκό. ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στους πράσινους και τους Φθιωτούς για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το επίτευγμα για τους φιλοξενούμενους είναι ακόμη μεγαλύτερο, εάν σκεφτεί κανείς ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 39′.

Ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ στο 45+1′ με υπέροχο τρόπο, με τον Μπερνάρ να απαντάει άμεσα στο 45+3′. Ο Γερεμέγεφ έβαλε σε θέση οδηγού τους πράσινους στο 59′, με τον Σωτήρη Τσιλούλη να φέρνει ξανά σε ισορροπία στο ματς στο 68′ και να δίνει έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστικό φινάλε, οι πράσινοι είχαν δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, ωστόσο η Λαμία άντεξε να μείνει κάτι παραπάνω από όρθια στη Λεωφόρο.

Στην βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει τους 51 πόντους και είναι σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή (18/2, 20:30) υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η Λαμία έχει συγκεντρώσει 39 πόντους είναι στο +4 από τον 7ο Αστέρα και έχει κάνει τεράστιο βήμα για τα playoffs.

Πηγή: sport24.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ούγκο, Ακαϊντίν, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Βιλένα, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Σλίβκα, Τσιλούλης.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης: