Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναθηναϊκός: Oριστικά στην Ατλέτικο Μινέιρο από το καλοκαίρι ο Μπερνάρντ

Το ρεπορτάζ από την Βραζιλία που ανέφερε ως δεδομένη την μεταγραφή του Μπερνάρντ στην Ατλέτικο Μινέιρο επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας.

Ο Μπερνάρντ συμφώνησε σε όλα με τον βραζιλιάνικο σύλλογο και από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται και πάλι στην πατρίδα του.

Ο βραχύσωμος εξτρέμ ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά και στην ομάδα της καρδιάς του και έχει υπογράψει το μεγάλο come back στο κλαμπ που τον ανέδειξε, γυρίζοντας στην Ατλέτικο μετά από έντεκα χρόνια σπουδαίας καριέρας στην Ευρώπη με Σαχτάρ, Έβερτον και Παναθηναϊκό.

Στο Τριφύλλι γνώριζαν την μεγάλη θέληση του παίκτη να ξαναφορέσει την φανέλα της Μινέιρο ενώ σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Μπερνάρντ με ένα συμβόλαιο της τάξης των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ που λάμβανε την προηγούμενη διετία.

Οι δύο πλευρές θα χωρίσουν σαν φίλοι το καλοκαίρι, καθώς επί της ουσίας ποτέ δεν διαφώνησαν σε συζήτηση για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους. Συζήτηση δεν υπήρξε, ο ”Μπένι” ήθελε να επιστρέψει στην Βραζιλία και να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, ξαναπαίζοντας για την ομάδα της καρδιάς του.