Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Φώναξε παρών για την παραμονή με σπουδαίο διπλό επί της Παναχαϊκής (0-1)

Με ένα τεράστιο διπλό ξεκίνησε την παρουσία του στα Play Outs ο Γιούχτας επικρατώντας με 0-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα στην 1η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος παραμονής στο Νότιο Όμιλο της Super League 2. 

Ο Γιούχτας έκανε εξαιρετική εμφάνιση για περίπου 70΄λεπτά πιέστικε στο τέλος του ματς από την Παναχαϊκή που είχε και δοκάρι στο 84΄με τον Ζέκχοφ αλλά με το “χρυσό” τέρμα του Μπρους στο 30΄πήρε ένα σπουδαίο διπλό που τον φέρνει στους 14 πόντους και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με την έναρξη των Play Outs. 

To ματς 

Ο Γιούχτας μπήκε πιο δυνατά στο ματς από την Παναχαϊκή και κατάφερε να φτάσει κοντά στο 0-1 στο 13΄με το σουτ του Μπουτσάκη να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κολοβούρη.

Η ομάδα των Αρχανών κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ στο 30΄. Το συγκρότημα του Κ. Ανυφαντάκη έφυγε ιδανικά στην αντεπίθεση και τον Νοικοκυράκη να σπάει ωραία τη μπάλα στον Μπρους που με δυνατό σουτ και την βοήθεια και του δεξιού δοκαριού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Γιούχτας μάλιστα έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 40΄ο Νοικοκυράκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπράμε και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κολοβούρη που απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα στερώντας το δεύτερο γκολ από την ομάδα των Αρχανών.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους με τον Γιούχτα να ελέγχει πλήρως το ματς και να δικαιούται και ένα δεύτερο τέρμα στη μεγάλη φάση που είχε στο 40΄με τον Νοικοκυράκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να απειλεί με την ισοφάριση στο 56΄με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ντε Τόμας να μπλοκάρεται από τον Πρινιωτάκη και τον Γιούχτα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 60΄για το 0-2 και πάλι με τον Νοικοκυράκη. Ο Μπρους έβγαλε ωραία μπαλιά στον Νοικοκυράκη αυτός έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από την εστία του Κολοβούρη.

Η Παναχαϊκή από το 60΄και μετά ανέβασε κατακόρυφα στροφές και προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι έχοντας καλή στιγμή στο 74΄με τον Αλιμπέ ενώ στο 84΄είχε δοκάρι σε σουτ του Ζέκχοφ και στο 91΄έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Ζαμόρα να μην προλαβαίνει να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. 

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν με τον Γιούχτα να παίρνει μια τεράστια νίκη με 0-1 χάρη στο γκολ του Μπρους στο 30΄. 

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζος, Μασούρας, Πατρινός, Νάστος (60′ Πετράτος), Μπούνεν (24′ Ντε Τόμας), Τραορέ (60′ Αλιμπέ), Γαϊτανίδης (46′ Ζέκοφ), Ντε Ολιβέιρα (71′ Χριστόπουλος).

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Κόλα, Μπρους, Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουτσάκης (72′ Θεοδωράκης), Νοικοκυράκης (88′ Γκίνι), Μπουρσέλης (67′ Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος (88′ Βρεττός).