Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανηγυρικά ξεκίνησε το 2023 για τον Εργοτέλη, 4-2 τον Ρούβα!

Ο Εργοτέλης μπήκε με το…δεξί στο 2023, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη με 4-2 κόντρα στον Ρούβα στο Μαρτινέγκο.

Μεγάλη νίκη με 4-2 πανηγύρισε ο Εργοτέλης στο πρώτο παιχνίδι του 2023 στο Μαρτινέγκο, κόντρα στον Ρούβα για την 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Στο 10ο λεπτό ο Ρούβας προειδοποίησε με τον Χριστοφοράκη για αυτό που θα ερχόταν ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Περογαμβράκης μετά από ασίστ του Ντέτσικα με παράλληλη πάσα από δεξιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Γέργερης.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τον Εργοτέλη που στο 22′ έφερε το ματς στα ίδια. Από πάσα του Ντίσα ο Κουτάντος έγινε κάτοχος της μπάλας και με τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για το 1-1 στο 22′.

Στο 37’΄ήρθε η ανατροπή για τους γηπεδούχους. Ο Σαμπροβαλάκης έκλεψε τη μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια μετά την πρώτη απόκρουση του Ζερβού, έδωσε προβάδισμα στον Εργοτέλη για το 2-1.

Όσο και αν προσπάθησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να φέρει ξανά το ματς σε ισορροπία δεν τα κατάφερε ο Ρούβας, που απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Χριστοφοράκη και Περογαμβράκη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Εργοτέλης πήρε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη, με τον Περσκέφα να εκτελεί κόρνερ και τον Ντίσα με τρομερή κεφαλιά στο 49′ να γράφει το 3-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Εργοτέλης κατάφερε να πετύχει και ένα τέταρτο τέρμα και πάλι με τον Ντίσα για να “κλειδώσει” τη νίκη στο 56′.

Στο 57′ ο Ρούβας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Εργοτέλη, με αποτέλεσμα ο προπονητής του, Νίκος Τσερεβελάκης να αποβληθεί από τον διαιτητή Μανδαλενάκη.

Στο 61΄νέα φάση για τον Εργοτέλη με τον Σαμπροβαλάκη να μην μπορεί να γράψει το 5-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρούβας απείλησε με τον Πρίφτη, που ωστόσο δεν πρόλαβε να εκτελέσει όπως θα ήθελε.

Τελικά ό,τι δεν έγινε στο 64′, έγινε στο 77′ με τον Χριστοφοράκη να κερδίζει πέναλτι, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση για το 4-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Εργοτέλης ήταν εκείνος που έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Ρούβα, όμως ο νεοεισελθών Σκούρα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στις μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Εργοτέλης: Μιράσι, Περσκέφα, Τβαούρι (54′ Κόκκινος), Τσέρος, Χότζα, Ντάγια, Σαμπροβαλάκης (78′ Σκούρας), Σφακιανάκης, Ντίσα, Βασιλάκης (54′ Κατσαβούνης), Κουτάντος (78′ Σπανάκης)

Ρούβας: Ζερβός Μιχ., Ζερβός Μυρ., Καλεμάκης, Ξημεράκης, Πρίφτη (66′ Κοσμαδάκης), Τσατσάκης, Απλαδάς (60′ Κόκολακης), Σεϊχ, Χριστοφοράκης, Ντέτσικας, Περογαμβράκης