Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΟΚ – Ρωμανός 1-0: Νίκη στο ντέρμπι με υπογραφή Κουράκη!

O ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Ρωμανό στον Κρουσώνα και ουσιαστικά… ψαλίδισε τις πιθανότητες του αντιπάλου του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η τρομερή πορεία του ΠΑΟΚ καλά κρατεί, με την ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη να νικά και τον Ρωμανό με 1-0 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κουράκης στο 80′ από ασίστ του Μαυροειδή, το οποίο έφτανε και περίσσευε στην ομάδα του για τη νίκη.

Ακολουθεί το φιλμ από το fonimaleviziou.gr

Στο 5′ από σέντρα του Σταυρακάκη ο Κουράκης σούταρε από κοντά, με τη μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να φεύγει σε κόρνερ

. Στην εξέλιξη της φάσης από σέντρα του Ανωγειανάκη ο Κουράκης νίκησε στον αέρα τον τερματοφύλακα Κασσωτάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής Ζαφείρης το ακυρώσε για επιθετικό φάουλ.

Στο 15′ ο Κουράκης σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ρωμανού δεν μπόρεσε εξ επαφής να σκοράρει.

Στο 34′ ο Ρωμανός απείλησε για πρώτη φορά με τη βολίδα του Κομνηνού έξω από την περιοχή να αποκρούει φανταστικά σε κόρνερ ο Κορνηλάκης.

Στο 42′ από σέντρα ξυραφιά του Μαυρομάτη έπασε κεφαλιά ο ξεμαρκάριστος Ανυφαντάκης η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 48′ ο Μπαλάφας βρήκε με μακρυνή μπαλιά τον Μαρκόπουλο που έδωσε στον Κομνηνό το συρτό σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ.

Στο 49′ ο ΠΑΟΚ ζήτησε έντονα πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή αλλά ο Ζαφείρης κοντά στη φάση έδωσε συνέχεια στο ματς.

Στο 57′ φοβερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ όταν ο Σεραφειμίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Σταυρακάκης μόνος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 62′ από πάσα του Α. Κομνηνού ο Κορνηλάκης την τελευταία στιγμή πρόλαβε τον Κρανιωτάκη πριν τον ντριπλάρει και βγει μόνος στο άδειο τέρμα.

Στο 80′ έξοχη σέντρα του Μαυροειδή ο Κουράκης με εκτέλεση έγραψε το 1-0.

ΠΑΟΚ (Βασίλης Πλεσίτης): Κορνηλάκης, Μαυροειδής, Σηφάκης, Σημαιάκης, Τσέρος, Ανωγειανάκης, Μανουσάκης (63΄Λυδάκης),Σεραφειμίδης(83′ Τζουβάρας), Στρατάκης, Κουράκης, Σταυρακάκης

Ρωμανός (Κώστας Ταβλαδωράκης): Κασσωτάκης, Ανυφαντάκης, Κάββαλος, Μπαλάφας, Γιακουμάκης, Κεφάκης(63’Κομνηνός),Κομνηνός, Μαρκόπουλος, Χαλιλάι, Μαυρομάτης, Κρανιωτάκης(86’Παρτάλης)