Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με πρωταγωνιστές Κουράκη – Μεμοτσέλα κέρδισε ο ΠΑΟΚ!

Με ένα γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και ένα στην αρχή του δεύτερου, ο ΠΑΟ Κρουσώνα πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ρούβα για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ!

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα τίμησε τους Αλέξανδρο Περογαμβράκη, Γιάννη Ξημεράκη και Μηνά Φράγκο, για την προσφορά τους στο σωματείο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρούβας έκανε καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι, με τον Απλαδά στο 6ο λεπτό να κάνει μία σέντρα σουτ την οποία αποσόβησε ο Βλαχάκης, ο οποίος είχε απάντηση και στο 10ο λεπτό στο τετ-α-τετ με τον Χριστοφοράκη.

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανέβασε ρυθμό και στο 20ο λεπτό κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, όταν μετά από σουτ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καλεμάκη, με τον ρέφερι να δείχνει την λευκή βούλα. Ο Άκης Κουράκης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Παπαδάκης μάντεψε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα στην γωνία του.

Στο 25ο λεπτό άλλη μία καλή στιγμή του νεαρού επιθετικού, ο οποίος έκανε το πλασέ από την μικρή περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ η ατυχία του συνεχίστηκε και στο 30′ με τον Παπαδάκη να αποσοβεί το γκολ ξανά, έχοντας και την βοήθεια του δοκαριού!

Πέντε λεπτά αργότερα, νέα μεγάλη στιγμή, αυτήν την φορά για τον Ρούβα, με τον Ντέτσικα να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και τον Περογαμβράκη να μπαίνει στην πορεία της, στέλνοντας την άουτ από πολύ κοντά!

Τελικά, ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που έψαχνε στο πρώτο μέρος, με τον Κουράκη να πασάρει στον Μεμοτσέλα ο οποίος με ένα υπέροχο σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, αφιερώνοντας το γκολ στον άτυχο της σεζόν Γιώργο Γιαλυτάκη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού!

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση, με τον Μεμοτσέλα να κάνει το σουτ, τον Παπαδάκη να αποκρούει προσωρινά, δίνοντας την ευκαιρία στον Κουράκη να κάνει το 2-0 από κοντά στο 50ο λεπτό!

Ο Ρούβας έψαξε άμεσα αντίδραση, με τον Γιάννη Ξημεράκη να εξαπολύει το σουτ δύο λεπτά αργότερα αναγκάζοντας τον Βλαχάκη σε μεγάλη επέμβαση.

Η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 71ο λεπτό, με τον Παπαδάκη να αποκρουεί το σουτ του Κουράκη, ενώ στο 74ο λεπτό το σουτ του Περογαμβράκη χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Βλαχάκη!

Ακόμα μία καλή στιγμή στο 83ο λεπτό με τον Βλαχάκη να μπλοκάρει το σουτ του Κοσμαδάκη, ενώ τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 92ο λεπτό, όταν το σουτ του Γαρεφαλάκη απέκρουσε ο Παπαδάκης, με την λήξη του ματς να βρίσκει τον ΠΑΟΚ να παίρνει μία μεγάλη νίκη!

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟ Κρουσώνα (Β. Κρασανάκης): Βλαχάκης, Κουτσογιαννάκης, Βαρδής, Κανδηλάκης, Σηφάκης, Παπαδιός, Σκούφος, Ανωγειανάκης (90′ Γαρεφαλάκης), Μεταξάκης (85′ Μαυροειδής), Κουράκης (75′ Στεφανάκης), Τριάντης, Μεμοτσέλα

Ρούβας (Ν. Τσερεβελάκης): Παπαδάκης, Ξημεράκης Ι., Φουκάκης (62′ Τσατσάκης), Καλεμάκης, Πρίφτης, Σεΐχ, Απλαδάς, Ξημεράκης Α. (62′ Σαμόλης), Περογαμβράκης (76′ Κοσμαδάκης), Ντέτσικας, Χριστοφοράκης