Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΟΚρουσώνα vs ΠΟΑτσαλένιου: Μία μάχη που θα πάει… μέχρι τέλους!

Δύο… βαριές φανέλες στον χώρο του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου κονταροχτυπιούνται για τον τίτλο της φετινής Α1 ΕΠΣΗ, με την μάχη να αναμένεται… δραματική!

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο ΠΑΟ Κρουσώνα, με την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη σε 12 αγωνιστικές να έχει συγκεντρώσει 33 βαθμούς, με μοναδική απώλεια, την εκτός έδρας ήττα με 1-0, στο ντέρμπι με τον άμεσο ανταγωνιστή του, τον ΠΟΑ! Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν να έχουν βρει τον τρόπο φέτος να παίρνουν όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου και συνθηκών και κλείνουν το 2022 με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή στην κορυφή της βαθμολογίας!

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΟ Ατσαλένιου βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς έχει πραγματοποιήσει το ρεπό του, αλλά. Ο Μηνάς Πίτσος έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που υπέστη ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με εκείνο που είχαν οι Ατσαλενιώτες στην Γ’ Εθνική την περασμένη σεζόν, με τον ΠΟΑ να είναι αήττητος την φετινή σεζόν, καθώς η μοναδική απώλεια  βαθμών ήρθε την 4η αγωνιστική, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ρωμανό στην Ελιά!

Και οι δύο ομάδες, έχουν βρει το κατάλληλο άτομο για την «αιχμή του δόρατος», παίρνοντας πολύτιμα τέρματα από τους επιθετικούς τους. Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, συγκατοικούν με 12 τέρματα, οι Άκης Κουράκης και Γιάννης Γιακουμάκης, των ΠΑΟΚ και ΠΟΑ αντίστοιχα, με τους νεαρούς επιθετικούς να σκοράρουν τουλάχιστον 1 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι, δίνοντας τις νίκες που απαιτεί ο πρωταθλητισμός που στοχεύουν οι ομάδες τους.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 8 του Γενάρη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς με την μικρή βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων αλλά και με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ποιος θα είναι εκείνος που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν και θα κυνηγήσει την επιστροφή του στις Εθνικές Κατηγορίες!