Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρέμβαση Μαρινάκη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» μέσω βίντεο στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Superleague μίλησε διαδικτυακά στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά την επιστολή που έστειλε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ζητώντας την παραίτηση του προέδρου της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκου και του Εκτελεστικού Διευθυντή της, Ιάκωβου Φιλιππούση.

Στην αρχή ο Βαγγέλης Μαρινάκης κινήθηκε στο ίδιο ύφος με την επιστολή ζητώντας την παραίτηση των δύο ανδρών, με αποτέλεσμα το κλίμα που υπήρχε στην συνάνθροιση να είναι τεταμένο. Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα της παραίτησης του τέως αναπληρωτή οικονομικού διευθυντή της ΕΠΟ, Ν. Κολιολιού τον Ιούλιο του 2021 που κρίθηκε άκυρη από το αρμόδιο δικαστήριο, αφού δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Τον λόγο πήρε ο CEO της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης που μίλησε για το θέμα του υπαλλήλου και για τα οικονομικά της ομοσπονδίας λέγοντας πως εκείνη έχει πλεονασματικούς ισολογισμούς και βρίσκεται σε καλή περίοδο.

Έπειτα, μίλησε και ο Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος τόνισε πως ακόμη και αν τα έχει βρει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως κυκλοφορεί, εκείνος παραμένει πρόεδρος όλων.

Πηγή: gazzetta.gr