Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρί Σεν Ζερμέν: Αποθέωση για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι, που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή τον Δεκέμβριο στο Κατάρ, επέστρεψε την Τετάρτη (04/01) στο προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας.

 

Ο 35χρονος, επτά φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας», άφησε τη γενέτειρά του -το Ροσάριο- το απόγευμα της Δευτέρας με την οικογένειά του, και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Le Bourget» βόρεια του Παρισιού την Τρίτη.

Μετά από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλο με την «Αλμπισελέστε», ο Αργεντινός επιθετικός πήρε λίγες μέρες άδειας για να περάσει με την οικογένειά του προτού επιστρέψει στο Παρίσι.

Στο προπονητικό κέντρο στο St-Germain-en-Laye, τον υποδέχτηκε μια τιμητική φρουρά των παρόντων παικτών, πριν του προσφερθεί ένα μικρό τρόπαιο από τα χέρια του ποδοσφαιρικού συμβούλου της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, σύμφωνα με εικόνες που δημοσιεύτηκαν, από τον σύλλογο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Μέσι είναι ο τελευταίος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο αντίπαλός του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και ο Μαροκινός Ατσράφ Χακίμι, 4ος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είχαν επιστρέψει στις 21 Δεκεμβρίου, μόλις τρεις ημέρες μετά τον τελικό του τουρνουά.

Έτσι, οι δύο παίκτες συμμετείχαν στους δύο αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια των εορτών (νίκη με 2-1 επί της Στρασμπούρ και ήττα με 3-1 από τη Λανς) πριν τους δοθεί δεκαήμερη άδεια.

Οι Παριζιάνοι πρέπει τώρα να συνεχίσουν με μια συνάντηση στους «32» του γαλλικού Κυπέλλου (Coupe de France) στο Σατορό την Παρασκευή, πιθανότατα χωρίς τον Μέσι, ο οποίος θα μπορούσε ίσως να επιστρέψει στους αγώνες όταν υποδεχτούν την Ανζέ στην Ligue 1 (18η αγωνιστική) την επόμενη Τετάρτη.

 
ΠΗΓΗ: ONSPORTS.GR