Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρελθόν από τον Ρούβα ο Θοδωρής Σκούφος – Η δήλωση του

Παρελθόν από την ομάδα του Ρούβα είναι από σήμερα ο Θοδωρής Σκούφος που έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Γέργερης μετά από 5 μήνες λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μάλιστα με δήλωση του εξήγησε και ο ίδιος τους λόγους για τους οποίους δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ρούβα: 

“Μετά από αρκετή σκέψη τις τελευταίες βδομάδες και μια κουβέντα χθες με ανθρώπους της ομάδας που εκτιμώ και σέβομαι , αποφασίστηκε να λύσουμε την συνεργασία μας σε άψογο κλίμα όπως ακριβώς αξίζει μετά από 5 μήνες! Με τα ωράρια των 2 ακαδημιών που έχω αναλάβει καθώς και την βραδινή μου δουλειά υπάρχει μεγάλη πίεση και φόρτος εργασίας και αυτό είχε ως αντίκτυπο να πιέζομαι για να τα προλάβω όλα .. προτεραιότητα στις κατηγορίες που παίζουμε είναι να μπαίνεις και να βγαίνεις από το γήπεδο είτε στην προπόνηση είτε στον αγώνα με ευχαρίστηση και όχι με την ψυχή στο στόμα να τα προλάβεις όλα! Ευχαριστώ διοίκηση , προπονητή και τους συμπαίκτες μου , για την εμπιστοσύνη , για ότι περάσαμε και για την κατανόηση που έδειξαν αυτούς τους 5 μήνες! Σωματεία με τέτοιους ανθρώπους στην διοίκηση τους σπανίζουν και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα τερματίσει μέσα στον στόχο της ! Καλή συνέχεια κύριοι !”