Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρελθόν ο Θανέλας από το Κερατσίνι

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Κερατσίνου μετά την ήττα από τον ΑΟ Τυμπακίου.

Συγκεκριμενα, η διοίκηση του συλλόγου έλυσε τη συνεργασία της με τον Φώτη Θανέλα θέλοντας με αυτό το τρόπο να… ταρακουνήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τις πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες και την ήττα στο Τυμπάκι που έχουν φέρει τους ροσσονέρι σε δύσκολη θέση αναφορικά με το θέμα της σωτηρίας.

Η δουλειά του Φώτη Θανέλα κρίνεται επιτυχημένη αφού ανέλαβε πέρυσι το σύλλογο σε μια δύσκολη θέση και κατάφερε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να τον διατηρήσουν στην κατηγορία ενώ και φέτος η αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών ήταν αξιόμαχη.

Παρ όλα αυτά, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η διοίκηση έκρινε σωστό ότι η ομάδα χρείάζονταν μια αλλαγή και προχώρησε στην λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Φώτη Θανέλα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Κερατσινιου και ο πρόεδρος Μάκης Αποστόλου, ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Φώτη Θανέλα και του εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Ο κ. Θανέλας ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή και εκτιμάμαι ότι με τον επαγγελματισμό του και την συνέπεια του βοήθησε το σύλλογο να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Η πόρτα του ΑΠΟ Κερατσινιου θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

soccerlive.gr.