Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρουσία Μπούση η κοπή πίτας της ακαδημίας του ΟΦΗ – Τι είπε στα παιδιά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, έκοψε ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Μπούσης, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στις 22 Ιανουαρίου, όπου παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των τριών τμημάτων της Ακαδημίας, μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τον Διευθυντή της Elite Ακαδημίας, Θεόδωρο Ελευθεριάδη και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Πουρσανίδη.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η εταιρεία Europa Profil, μεγάλη χορηγός της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με την Αντιπρόεδρο και CEO Ανούς Τζιρακιάν, την PR & Health Division Director Τζοβάνα Παλυβού, τον Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος Ανέστη Τάρλα και τον Διευθυντή Πωλήσεων Κρήτης Αντώνη Λαϊνάκη.

Η αντιπροσωπεία της Europa Profil, έκανε δώρο από ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας, στους τυχερούς ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τα φλουριά και συγκεκριμένα στους: Νίκο Σταυρόπουλο (Κ19), Κωνσταντίνο Γαλανό (K17) και Ζαχαρία Πετούση (Κ15)

Επίσης τα στελέχη της Europa Profil, έδωσαν από ένα tablet στον Βασίλη Πιστικό και στον Σπύρο Ζαχαριουδάκη από την Κ19, επιβραβεύοντάς τους για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Σερρών αντίστοιχα.Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί από το προπονητικό επιτελείο ήταν οι Κυριάκος Πετράς και Μάνος Καρυωτάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μιχάλης Μπούσης τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι ήδη βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας παιδιά της Elite Ακαδημίας μας και εύχομαι μια μέρα η ενδεκάδα του ΟΦΗ να απαρτίζεται απ’ όσο το δυνατόν περισσότερους Κρητικούς και γενικότερα Έλληνες. Για να φτάσουμε μια μέρα να παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότεροι Έλληνες απ’ ότι ξένοι. Θέλω να ευχαριστήσω την Europa, που βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στο πλευρό της Elite Ακαδημίας και που φροντίζει να δείχνει εμπράκτως την αγάπη της προς τα παιδιά του ΟΦΗ και της Κρήτης γενικότερα».

Από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος και CEO της Europa Profil, Ανούς Τζιρακιάν υποστήριξε:

«Ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση που δείχνετε προς στην εταιρία μας αλλά και για την αμοιβαία αγάπη και συμπαράσταση που υπάρχει ανάμεσα στην ΠΑΕ ΟΦΗ και στην Europa. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύεις σε νέους ανθρώπους, γιατί οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον».