Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΣ Γιάννενα: Επέστρεψαν Κόντε και Κιάκος ενόψει ΟΦΗ

Μπορεί μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» τα πράγματα να δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τους Ηπειρώτες, ωστόσο άπαντες είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους τις λίγες ελπίδες παραμονής που υπάρχουν.

Πλέον, με 19 μόλις βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα ελπίζει σε ένα «θαύμα» προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μπορεί η διαφορά που χωρίζει τον ΠΑΣ από τις θέσεις της παραμονής να είναι 5 και 6 βαθμοί πλέον από Παναιτωλικό και Βόλο, ωστόσο η ομάδα της Ηπείρου είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει όσες ελπίδες της απομένουν. Για αυτό τον λόγο πρέπει να παίξει μόνο για τη νίκη κόντρα στον αδιάφορο και ουσιαστικά σωσμένο ΟΦΗ το Σάββατο στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει του σαββατιάτικου (06/04, 20:00) αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη συνεχίστηκε χτες. Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του έκαναν ανάλυση μέσω βίντεο στους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Ηρακλείου επί ημερών Τραϊανού Δέλλα. Στη συνέχεια η ομάδα βγήκε στο γήπεδο και έγιναν πολλές ασκήσεις τακτικής και επιθετικής μετάβασης.

Τα ευχάριστα νέα για τον Γρηγορίου αφορούν τους Κόντε και Κιάκο. Αμφότεροι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και είναι διαθέσιμοι ενόψει ΟΦΗ καθώς ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που απέκτησαν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Για τον Κιάκο υπήρξαν φόβοι για τράβηγμα, ωστόσο η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε «καθαρή» και ο ομογενής παίκτης ξεκουράστηκε τη Δευτέρα και χτες μπήκε σε πλήρεις ρυθμούς.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ και θα είναι η προτελευταία πριν τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Passports.gr