Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΣ Γιάννινα: Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς με τον ΟΦΗ

Τον κόσμο στο πλευρό του θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ και για τον λόγο αυτό η γιαννιώτικη ΠΑΕ όρισε γενκή είσοδο 10ευρώ τόσο στη μεγάλη κερκίδα, όσο και στην παλιά σκεπαστή προκειμένου οι φίλαθλοι να έρθουν μαζικά στο γήπεδο. Ήταν μια επιθυμία των Γιαννιωτών φιλάθλων που πραγματοποίησε η γιαννιώτικη ΠΑΕ, με την ελπίδα ότι η αύρα και η ενίσχυση του κόσμου θα δώσει ώθηση στην ομάδα .

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2023-24 κόντρα στον ΟΦΗ στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την Κυριακή (25/02) και ώρα 16.30.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται ηλεκτρoνικά μέσω του Viva.gr καθώς και στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ καθώς και σε αυτό στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 10€

ΘΥΡΑ 9 -> 10€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 20€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 30€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ.γεννήσεως 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 5€

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 14:30 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.