Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Ανοικτές δύο θέσεις για την ενδεκάδα

Δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές ο Τραϊανός Δέλλας στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 24η αγωνιστική της Super League. 

Ο 48χρονος τεχνικός φαίνεται να προβληματίζεται για δύο θέσεις στο βασικό σχήμα με την μια να είναι αυτή του δεξιού μπακ από την στιγμή που απουσιάζει ο τραυματίας Λάρσον , και την άλλη αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον δεξιό μπακ ο Μαρινάκης είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Σουηδού , όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η συμμετοχή του Πρ. Βούρου ως δεξί μπακ μια θέση που την έχει παίξει και στο παρελθόν .

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει με το αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ριέρα δεν τα πήγε άσχημα κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά το σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα παιχνίδι που θα πάει σε μεγάλο βαθμό στην ένταση και τη δύναμη κάτι στο οποίο δεν είναι καλός ο τεχνίτης Ισπανός μεσοεπιθετικός για αυτό και δεν αποκλείεται να δούμε στο αριστερό άκρο της επίθεσης για το σημερινό αγώνα τον Αμπάντα να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε διάταξη 4-2-3-1 θα αποτελείται από τους: Μπάουμαν, Μαρινάκη, Τοράρινσον, Βούρο, Λαμπρόπουλο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράλ, Αμπάντα, Μπάκου και Ισέκα.