Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πατινιώτης: «Ας κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο… όχι στα καφενεία»

Για τον αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ, μίλησε στο Primesport.gr ο ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, Θανάσης Πατινιώτης.

Ο ικανός αριστερός οπισθοφύλακας του Αλμυρού, μίλησε για το σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι της ομάδας του Γαζίου και το κίνητρο που τους δίνει η διάκριση στον θεσμό. Ο Πατινιώτης αναφέρθηκε και στον ΑΟΑΝ, τον οποίο χαρακτήρισε μία σκληροτράχηλη ομάδα και εξέφρασε την σιγουριά του, ότι όλοι θα είναι έτοιμοι την Πέμπτη όποτε και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Στο τέλος των δηλώσεων του, ο έμπειρος μπακ-χαφ ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος, στο γήπεδο κι όχι στα καφενεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Πατινιώτης στο Primesport.gr

Είναι ένα πολύ σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε φτάσει ως εδώ και υπάρχει πίστη και θέληση από όλους να προχωρήσουμε και άλλο στο Κύπελλο Ελλάδος πόσο μάλλον τώρα που αργεί να αρχίσει και το πρωτάθλημα. Μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια σκληροτράχηλη ομάδα και είμαι 100% σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Ας κερδίσει ο καλύτερος… Στο γήπεδο και όχι στα καφενεία…