Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πεντάρα της Εθνικής Κορασίδων στη Μολδαβία με σόου Φανουράκη και βασική την Κωνιωτάκη !

Με την Μαρία Φανουράκη του Εργοτέλη να είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κορασίδων κέρδισε άνετα με 5-0 την Παρασκευή την Μολδαβία σε αγώνα για το Round 2 των προκριματικών του Euro WU17 (League B). 

Η νεαρή επιθετικός του Εργοτέλη όχι μόνο  σημείωσε το πρώτο (14΄) και το τελευταίο (79΄) γκολ της Εθνικής αλλά έδωσε και τις άλλες τρεις ασίστ στα άλλα τρία τέρματα που σημείωσε η Εθνική Κορασίδων με την Νικόλ Λαζαράκη (46’, 48’) και την Ίβιτς.

Πολύ καλή παρουσία στο ματς είχε και η κεντρική αμυντικός του ΟΦΗ η 16χρονη Παρασκευή Κωνιωτάκη που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Μούγιου, Πουλιούδη (46’ Μαξ), Βαλκάνη (62’ Κιουρεξίδου), Κωνιωτάκη, Θεοδωράκη, Ζάγκλη (46’ Λαζαράκη), Γιοβάνη, Σιαφαρίκα (73’ Παντερή), Φακίνου, Ίβιτς (46’ Αργυρίου), Φανουράκη

Μολδαβία (Έλενα Σουμπότινα): Νίστορ, Μπούρατς, Μπραγκούτα, Μπουρλέα, Σεβτσένκο, Νιχιφόρ, Μπάλαμπαν, Τοντέρας (46 Σούσλοβα), Τιχόντσιουκ (58’ Σμίρνοβα), Ουρντέα (46’ Τβέτκοβα), Λεάχου