Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πεντάρα της Κ15 του ΟΦΗ επί της Παναχαϊκής (5-1)

Με τον Αντωνακάκη να πετυχαίνει χατ τρικ, η Κ15 του ΟΦΗ έφτασε σε μια ακόμα νίκη με ευρύ σκορ το απόγευμα του Σαββάτου (23/3), καθώς επικράτησε με σκορ 5-1 της αντίστοιχης της Παναχαϊκής στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League K15, παραμένοντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Δ’ Ομίλου.

Η ομάδα του ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 19′ με κεφαλιά του Αντωνακάκη, ενώ μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Μαχλάς πλάσαρε εύστοχα τον Καζακόπουλο για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 40′ με τον Ασπρουδή.  Στο 50′ ο Αντωνακάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1 για τον ΟΦΗ.

Στο 65′ ο Ματθαιάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Ρυακιωτάκη για το 4-1, ενώ στο 79′, μετά από σουτ του Καρβελά κ ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο Αντωνακάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Κ15 (Π. Πετράς): Βάμβουκας, Μαριετάκης (70′ Καρβελάς), Κοντόπουλος (20′ λ.τ. Κλάδος), Ξενούλης, Κλωνάρης, Πετούσης, Ρυακιωτάκης (70′ Καλαϊτζής), Κασσαπάκης (55′ Ματθαιάκης), Μαχλάς (40′ λ.τ. Στάβρε), Ασμαριανάκης, Αντωνακάκης.