Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πιθανή ενδεκάδα ΟΦΗ: Με συνταγή “Ζωσιμάδων” και Φελίπε στο αρχικό σχήμα

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει ένα ποδοσφαιρικό ρητό και μάλλον ο Νταμπράουσκας φαίνεται να το εφαρμόσει σε μεγάλο βαθμό στο σημερινό ματς του ΟΦΗ με την Λαμία για την 3η αγωνιστική των πλέϊ άουτ. 

Ο Λιθουανός τεχνικός θα έχει σίγουρα μια αλλαγή στον παρτενέρ του Ντίκο που δεν αποκλείεται να είναι ο Φελίπε που πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και χτυπάει την πόρτα στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα αν είναι 100% εντάξει ο Μεγιάδο θα πάρει την θέση του Περέα στο αρχικό σχήμα στον άξονα διαφορετικά θα παραμείνει στην αρχική ενδεκάδα ο Ισπανός μέσος που δεν ήταν κακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ κόντρα στην Λαμία σε διάταξη 3-4-1-2 θα αποτελείται από τον Μανδά κάτω από το τέρμα , στην τριάδα των στόπερ τους Βούρο, Πασαλίδη και Διαμαντή, με τους Περέα η Μεγιάδο μαζί με τον Μπάκιτς στον άξονα τους Λάρσον και Τοράρινσον δεξιά και αριστερά τους και πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού χαφ τον Νέιρα με τους Ντίκο και Φελίπε να είναι το πιθανότερο δίδυμο στην επίθεση εκτός αν επιλεγεί αντί του Βραζιλιάνου φορ ο Τοράλ.