Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πιθανή μεταγραφή “παλιού γνώριμου” για τα Χανιά!

Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει από ΟΦΙεράπετρας, Επισκοπή, Πλατανιά και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Ο Εμιλιάνο Σέχου έλυσε τη συνεργασία με τον Αλμωπό Αριδαίας και επιστρέφει στην Κρήτη για να αγωνιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στα Χανιά.

Ο 24χρονος αμυντικός ήταν βασικό στέλεχος του Αλμωπού, καταγράφοντας πέρσι 29 επίσημες συμμετοχές με 1 γκολ και φέτος 10 (οι 2 στο Κύπελλο). Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Αλβανία, γεννήθηκε στην Πάτρα στις 10 Ιουνίου 1998, αλλά μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στο Ρέθυμνο. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου, για να ακολουθήσει το Ρέθυμνο ΠΣ.

Στα 15 του μετακόμισε στα Χανιά για τον Πλατανιά, όπου έπαιξε στις ομάδες Κ17 και Κ20 για να γίνει επαγγελματίας και να κάνει ντεμπούτο στο Κύπελλο Ελλάδας, στα 16 του χρόνια, ως βασικός στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου (3-1). Στη συνέχει αγωνίστηκε στην Α’ Αλβανίας με τη Λουφτετάρι για να επιστρέψει στα Χανιά για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ’ Εθνική). Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και μία σεζόν μετά στην Καβάλα (14 συμμετοχές), για να… κατηφορίσει στην Κρήτη ξανά για λογαριασμό της Επισκοπής, με την οποία είχε 20 επίσημες συμμετοχές τη σεζόν 2018-19 σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο.

Επόμενος σταθμός του ήταν ο ΟΦ Ιεράπετρας στη Football League (18 συμμ. – 2 γκολ), μένοντας στην ομάδα και την επόμενη σεζόν στη Super League 2, για να ακολουθήσει από το καλοκαίρι του 2021 ο Αλμωπός.

Πηγή: athlitiko.gr