Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πλέϊ αόυτ: Με την θηλιά στο λαιμό πλέον Ιωνικός και Λεβαδειακός δύο στροφές πριν το φινάλε

Mε την θηλιά στο λαιμό βρίσκονται πλέον μετά και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των πλέϊ άουτ ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός. 

Ο μεν Ιωνικός υπέστη ήττα σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια με 0-1 με τους φιλοξενούμενους να αγκαλιάζουν την παραμονή στη Super League και τους γηπεδούχους να παραμένουν στην προτελευταία θέση , ενώ ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Λεβαδειακός του Γ. Πετράκη που κρατούσε μια σπουδαία νίκη με 1-2 μέχρι το 104 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά την έχασε με τον Ζοάο Πέδρο να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό του ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και να κρατάει καθηλωμένους τους Βοιωτούς στην τελευταία θέση με 24 πόντους.

Στην Τρίπολη Αστέρας και Λαμία έμειναν στο 0-0 ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα και για τους δύο με την ομάδα της Αρκαδίας να θέλει ουσιαστικά ένα πόντο πλέον για την παραμονή και την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμένει στο +2 από τον υποβιβασμό χωρίς όμως να έχει εξασφαλίσει την παραμονή.

Τέλος στο Περιστέρι ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-3 τον Ατρόμητο και αγκάλιασε την πρώτη θέση στην διαδικασία των πλέϊ άουτ που ήταν και ο αρχικός στόχος που είχε θέσει ο προπονητής του μπαίνοντας σε αυτά τα ματς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα για την 5η αγωνιστική των πλέϊ άουτ της  Super League: 

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2
Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Aτρόμητος – ΟΦΗ 2-3
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS (5η αγωνιστική)

7.Ο.Φ.Η. 37
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 34
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 30
10. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30
12.ΛΑΜΙΑ 27
——————————————-
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 25
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 24

H επόμενη αγωνιστική 

Σάββατο 6 Μαϊου

Ατρόμητος – Παναιτωλικός (8μμ)
ΟΦΗ – Ιωνικός (8μμ)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (8μμ)
Λαμία – Λεβαδειακός (8μμ)