Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Πλήρωσαν” την αστοχία τους και τα αμυντικά τους κενά κάνοντας ήττα – πισωγύρισμα τα Χανιά!

Η Ηλιούπολη “χτύπησε” στις αντεπιθέσεις και ανάγκασε σε ήττα τα Χανιά

Τι ματσάρα είδαμε! Μετά από ένα φοβερό παιχνίδι, όπου τα Χανιά, κυρίως στην επανάληψη, κυριάρχησαν ολοκληρωτικά, έβαλαν δύο τέρματα, είχαν ένα ακόμη ακυρωθέν και δύο δοκάρια αλλά αυτά είναι πολύ λίγα μπροστά στις ευκαιρίες που έχασαν καθώς ήταν όλη την ώρα στην περιοχή της Ηλιούπολης στο δεύτερο μέρος, όμως πίσω ήταν πάρα πολύ ανοικτά με αποτέλεσμα να δεχθούν τέσσερα τέρματα και να ηττηθούν με σκορ 4-2!

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Παντελίδης (2), Μπουσάι και Άντο, ενώ για τα Χανιά σκόραραν οι Μάναλης και Παναγιώτου.

Στην πρώτη φάση στο παιχνίδια τα Χανιά κυκλοφόρησαν υπέροχα την μπάλα, εκείνη έφτασε στον Παναγιώτου από τα αριστερά εντός περιοχής και εκείνος με ένα υπέροχο τελείωμα στην απέναντι γωνία έβαλε μπροστά στο σκορ τα Χανιά στην έδρα της Ηλιούπολης!

Η απάντηση της Ηλιούπολης ήρθε με τον Παντελίδη στο 22′ με προβολή από κοντά, έπειτα από συρτή σέντρα από τα δεξιά του Βενάρδου!

Δύο λεπτά αργότερα τα Χανιά “άγγιξαν” και πάλι το προβάδισμα με τον Παναγιώτου να σουτάρει περίπου από το ίδιο σημείο, όπου έβαλε και το 0-1, όμως αυτή την φορά είδε τον Περιστερίδη να τον σταματάει και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 37′ ο Μιούλερ δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 σε ένα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο.

Με την έναρξη της επανάληψης τα Χανιά πήγαν να σκοράρουν με τον παίκτη που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο, τον Κόλλα, ο οποίος είδε την μπάλα να του έρχεται εντός περιοχής, όμως η άμυνα της Ηλιούπολης τον έκοψε τελευταία στιγμή, ενώ θα ερχόταν φάτσα με το τέρμα!

Στο 49′ η Ηλιούπολη κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουσάι!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό τα Χανιά πήγαν να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Κόλλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Μάναλης έπιασε μία ακόμη κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ!

Στο 65′ ο Νίλι φάνηκε πάρα πολύ απειλητικός με το σουτ που έκανε να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή από τους αμυνόμενους της Ηλιούπολης!

Εκεί που τα Χανιά πίεζαν για την ισοφάριση, έφυγε στην κόντρα η Ηλιούπολη και έκανε το 3-1 με τον Παντελίδη!

Τα Χανιά παρά το ξάφνιασμα προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν για ακόμη μία φορά στο 73′ με τον Κόλλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μπάτζιος έκανε την κεφαλιά πάσα στον Μάναλη, εκείνος έπιασε μία ακόμη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Περιστερίδη.

Στο 81′ σε μία ακόμη κόντρα έφυγε μπροστά με τον Άντο να γυρίζει στον Παντελίδη, εκείνος προσπάθησε να σουτάρει και με τις κόντρες που έγιναν, η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Κλέιμαν.

Στο 83′ ο Ελευθεριάδης έβγαλε μία σέντρα, ο Μαζουλουξής αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, εκείνη έσκασε στο έδαφος και κατέληξε άουτ!

Τρία λεπτά αργότερα τα Χανιά είχαν το δεύτερο δοκάρι τους στο ματς με την σέντρα-σουτ του Νίλι με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Στο 87′ τα Χανιά σκόραραν με τον Νίλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Μάναλης μείωσε 3-2!

Όμως η χαρά τους για την μείωση κράτησε μόλις δύο λεπτά καθώς σε νέα κόντρα ο Άντο με πλασέ έκανε το 4-2 στο 89′!

Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 4-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (67′ Τσαφταρίδης), Παντελίδης (90′ Φρίμπονγκ), Κρέτση, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (80′ Άντο), Βενάρδος (90′ Λατίνοβιτς)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Νίλι, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Ματάους (61′ Τσέλιος), Παναγιώτου (35′ λ.τρ. Συλλά), Λεμονής, Ντίας, Μιούλερ (61′ Ελευθεριάδης), Μάναλης, Μάνος (46′ Κόλλα)