Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πλήρωσε το κακό πρώτο μέρος και έχασε με 3-0 από τον Εθνικό ο Α.Ο Τυμπακίου

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Α.Ο Τυμπακίου από τον Εθνικό την Κυριακή το απόγευμα σε ματς για την 22η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Η Μεσαρίτικη ομάδα πλήρωσε ουσιαστικά το κακό πρώτο μέρος όταν και δέχθηκε και τα τρία τέρματα που έκριναν το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάμιο που σημείωσε και τα τρία τέρματα  του Εθνικού.

Το ματς 

Στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με προβολή έπειτα από παράλληλη πάσα του Μακρυγιάννη (1-0), στο 30′ πέτυχε το 2-0 με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Μακρυγιάννη και στο 37′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ έπειτα από κόρνερ.

Οι κυανόλευκοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, χάνοντας ορισμένες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50′ ο Αντωνίου «σημάδεψε» δοκάρι με πλασέ από θέση τετ α τετ και στο 85′ ο Δρόσης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Δημαράκη σε μεταξύ τους μονομαχία. Το 3-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο ο Εθνικός μείωσε την απόστασή του από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Βασιλείου, Ζωγραφάκης (75′ Καλύβας), Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Παπαγγελής, Μακρυγιάννης (65′ Ζαμάνης), Μαλάι (65′ Πλουμάτος), Σταύρου, Αντωνίου (65′ Δρόσης), Σάμιος (75′ Δώδας)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Στέλιος Κοζανίδης): Δημαράκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Λούσι, Αριστεινίδης, Γκελοσάνι (83′ Κουτεντάκης), Ούγκο Σίλβα (70′ Σπυριδάκης), Παραθύρας, Τριανταφυλλίδης (73′ Φραγκιαδουλάκης), Βακράκος, Παπανδρέου (73′ Καργάκης).

Πηγή: soccerlive.gr