Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πογέτ: «Στο μυαλό μας η απευθείας πρόκριση»

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024 με τον Γκουστάβο Πογιέτ να δηλώνει ότι δεν είναι διαπραγματεύσιμη η νίκη από τη στιγμή που ο στόχος είναι η πρόκριση και έδωσε το σύνθημα για απευθείας πρόκριση και όχι μέσω των μπαράζ.

«Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στην προηγούμενη διοργάνωση (εννοεί το Nations League). Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ» τόνισε.

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ είπε: «Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι, δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό το παιχνίδι, το να μην κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη: «Τον ήξερα τον Κώστα Φορτούνη, ήξερα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, ήξερα για τους τραυματισμούς του. Ουσιαστικά τον περιμέναμε να έρθει, ήταν το σωστό τάιμινγκ. Θέλω να μιλήσω με τους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Περιμένω να δω τα παιδιά πως θα ενσωματωθούν”…

 

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR