Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ανεβασμένοι» οι Νέοι Αλμυρού, 0-5 τον ΠΟΗ

Σε ακόμα μία άνετη νίκη έφτασαν οι Νέοι Αλμυρού οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 0-5 του ΠΟΗ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. 

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη βρίσκεται σε ανοδική πορεία πετυχαίνοντας  τρίτη σερί νίκη, ενώ διατηρεί αήττητο στα τελευταία πέντε ματς. Οι Γαζανοί έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά ο ΠΟΗ έμεινε στους 6 βαθμούς και την 9η θέση.

Ο Ρούκος στο 27′ έκανε το 0-1 για τους Νέους Αλμυρού. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 60′ ο Μποάνγκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα γκολ των Καναβάκη και Τζαγκαράκη διαμορφώθηκε το τελικό 0-5 υπέρ της ομάδας του Γαζίου.

Συνθέσεις:

ΠΟΗ: Αϊβάζης, Βασιλάκης, Χατζάκης, Τιγκίρης, Τσαγκαράκης, Φουντουλάκης, Κακουλάκης, Λιδοργινάκης, Σταμπούλος, Κουκουράκης, Τζιρίτας

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Κοκολογιαννάκης, Στρατάκης, Τσικανδυλάκης, Αρβανίτης, Επιτροπάκης, Πιπεράκης, Σφακιανάκης, Τζαγκαράκης, Καρτάκης, Ρούκος