Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποινή απαγόρευσης εισόδου για έναν μήνα στον Φ. Ρουμπάκη!

Δείτε αναλυτικά όλες τις ποινές σωματείων – παραγόντων από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ

Απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ρουμπάκη Φίλιππα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ για ότι έγινε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚρουσώνα με τον ΠΟΑ.

Επίσης ποινή επιβλήθηκε στον Κουτρούλη Κωνσταντίνο και επίπληξη στο Δ.Σ. της Αγίας Βαρβάρας.

Τέλος ο Μαθιουδάκης Νίκος αποκλείεται από το επόμενο παιχνίδι του Λίντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: Π.Ο.Α.

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 17/21.03.2023 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές:

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου του Π.Ο.Α. καθώς και ο εκπρόσωπος του κ. ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 25/02/2023 Π.Α.Ο.Κ.- Π.Ο.Α. οι οποίοι και προσήλθαν σε απολογία.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50 (πενήντα) ΕΥΡΩ και στον κ. ΡΟΥΜΠΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50 ΕΥΡΩ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ :ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ –ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 17/21.03.2023 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές:

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου των Ν. ΑΛΜΥΡΟΥ και ο Γενικός Αρχηγός του κ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 12/03/2023 ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ οι οποίοι και προσήλθαν σε απολογία.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 200 (διακοσίων) ΕΥΡΩ ως υπότροπο και στον κ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΕΚΑ (10) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50 ΕΥΡΩ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 17/21.03.2023 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή:

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου του Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 12/03/2023 ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ το οποίο και προσήλθε σε απολογία

Του ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ποινή της έγγραφης ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΟ ΛΙΝΤΟ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

Ο Αξιωματούχος κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΑΟ ΛΙΝΤΟ, βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 18/03/2023, ΛΙΝΤΟ-ΤΥΛΙΣΟΣ.