Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πολύ κοντά στον αρχηγό της Λίβερπουλ η Αλ Ετιφάκ!

Σύμφωνα με νέες αναφορές στα αγγλικά μέσα φαίνεται πως η στάση του Τζόρνταν Χέντερσον έχει αλλάξει σχετικά με την προσφορά της Αλ Ετιφάκ.

Σύμφωνα με το «Athletic», ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον τείνει τελικά να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ σε αντίθεση με τα αρχικά δημοσιεύματα που έλεγαν για αρνητική του απάντηση.

Ο 33χρονος Άγγλος κεντρικός μέσος έχει συμβόλαιο με τους «Ρεντς» μέχρι το καλοκαίρι του 2025 κι έτσι ακόμα κι αν αποδεχθεί την προσφορά που του έχει γίνει, η οποία σύμφωνα με την Daily Mail, αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ ετησίως, θα πρέπει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να τα βρει και με την Λίβερπουλ.

Και στο κομμάτι αυτό δεν έχει γίνει καμία διαπραγμάτευση ή συζήτηση μέχρι στιγμής από τους Άραβες, αφού ήθελαν πρώτα να δουν αν μπορούν να τα βρούν με τον παίκτη για να έχει νόημα οποιαδήποτε άλλη συζήτηση.

Να σημειωθεί εδώ πως ο Τζόρνταν Χέντερσον είναι από τους ποδοσφαιριστές στην Premier League που υποστηρίζει ιδιαίτερα έντοντα τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας, τα οποία στην Σαουδική Αραβία είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Πηγή: gazzetta.gr