Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πράσινος» μονόλογος και επιστροφή στις νίκες

Ο ΠΟΑ ήταν σοβαρός και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Χερσόνησο «Palmera Beach» της οποίας και επικράτησε 2-0 για την 14η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ

Ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΠΟΑ το παιχνίδι, με τους “πράσινους” να σκοράρουν δύο τέρματα γρήγορα-γρήγορα και να παίρνουν ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο και η συνέχεια ήταν ανάλογη μιας και οι παίκτες του Μηνά Πίτσου ξεδίπλωσαν τις αρετές τους μέσα στο γήπεδο.

Στο 8′ ο Ρουμπάκης με ανάποδο πόδι, από αριστερά έβγαλε τη σέντρα με τον Καϊμακαμούδη να κινείται στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να γράφει το 1-0. 

Χωρίς να χρονοτριβήσει ο ΠΟΑ πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ. Από πάσα του Βοργιά βρέθηκε απέναντι στον Λεοντιάδη, που έκανε το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Χερσονήσου «Palmera Beach» και με ωραίο τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 14′.

Στο 18′ ο Δαμιανάκης δεν έπιασε την προβολή όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ, ενώ στο 33′ ο Ικεότσα νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, που απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι ίδιοι πρωταγωνιστές και το ίδιο σκηνικό, με τον Ικεότσα να εκτελεί φάουλ και τον Λεοντιάδη να αποκρούει στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Ο ΠΟΑ στο 55′ ζήτησε πέναλτι πάνω στον Καϊμακαμούδη, ενώ στιγμές αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να γράψει το 3-0. Από γύρισμα του Νάτου μέσα στην περιοχή ο Βοργιάς σουτάρει η μπάλα κοντράρει και έρχεται ο Καίμακαμουδης με πλασέ από την μικρή περιοχή να την στείλει δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Τελικά το 3-0 δεν ήρθε ποτέ για τον ΠΟΑ, καθώς στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα, ο Καϊμακαμούδης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Λεοντιάδη από κοντά με διπλή προσπάθεια, με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι τέλους.

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Γκογκόσης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης (63′ Μπέης), Ρουμπάκης (81′), Παπασπύρος, Καϊμακαμούδης, Βοργιάς (63′ Χατζηανδρέου), Χαρίτος, Κασσωτάκης (46′ Νάτος), Γιακουμάκης (46′ Κεφαλούκος), Ικεότσα

Χερσόνησος «Palmera Beach» (Άγγελος Βαρδάκης): Λεοντιάδης, Μαστοράκης, Καπετανάκης, Πολυμερίδης, Μαυρής, Χιλά, Ντρεϊάι (66′ Πέκι), Μπενάρντο (77′ Φερεντίνος), Μηλάκης, Χαρατσής (66′ Θεοδωράκης), Ξυλούρης (79′ Χατζιάι)