Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προβληματισμένος ο Κρασανάκης: «Να είμαστε πιο σοβαροί»

Στο Primesport.gr μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚρουσώνα Βασίλης Κρασανάκης ο οποίος ανέφερε ότι η εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με την Μινωική τους προβληματίζει, ωστόσο θα τους κάνει καλό όπως είπε.

Ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» ανέφερε ότι ναι μεν είχαν την κατοχή αλλά δεν είχαν την ουσία, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το φιλικό με την Μινωική δεν μας αφήνει ευχάριστα συναισθήματα. Παρόλο που είχαμε την κατοχή και απειλήσαμε τον αντίπαλο, θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και αποδοτικοί στην επίθεση. Δεν μας απείλησε ιδιαίτερα ο αντίπαλος, πέρα από κάποιες αντεπιθέσεις. Η δική μας απόδοση ήταν κατώτερη των αναμενομένων. Πιστεύω ότι αυτό το ματς θα μας κάνει καλό, διότι τέτοια παιχνίδι σου δίνουν προβληματισμούς και θα πρέπει να τους λύσουμε».

Για την περίοδο της προετοιμασίας και την ετοιμότητα της ομάδας του ανέφερε:

«Είμαι ευχαριστημένος με την προετοιμασία που έχουν κάνει τα παιδιά. Έχουμε δουλέψει σωστά. Νομίζω ότι έχουμε δουλέψει πολύ και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα μας προβληματίζει η διαδικασία καθώς δεν γνωρίζουμε τι θα ξημερώσει αύριο και περιμένουμε τις εξελίξεις με το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Πάντως πιστεύω ότι θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην έναρξη».