Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προηγήθηκε αλλά γνώρισε την ήττα από την Θύελλα Ραφήνας το Τυμπάκι

Δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό ή ακόμα και το τρίποντο ο ΑΟΤυμπακίου παρά το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Τυμπακίου, ανατρέποντας στο δεύτερο ημίχρονο την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο.

Στο 20ο λεπτό οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα με σουτ του Βακράκου (0-1), με τον Παντελίδη να έχει σουτ στο δοκάρι λίγο αργότερα.

Η ισοφάριση στο γήπεδο «Π. Σκούφος» ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και, συγκεκριμένα, στο 46′ όταν ο Τόσκα ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Δημαράκη στο σουτ του Γούλα και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν… κεφάλι στο σκορ στο 70′ χάρη σε κεφαλιά του Μαντζώρου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα (2-1), ενώ στο 80′ ο Γούλας «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης (Χίου), Παπαδάμ-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργέτης (65′ Νάκας), Φύτρος, Μαντζώρος, Δημητρίου, Γουλας, Μαρτίνος (60′ Μπρέμπος), Γκούμας (85′ Ντόσκας), Τόσκα (85′ Σαντίκου), Παντελίδης

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Νίκος Κουρουθιανάκης): Δημαράκης, Γιαννικάκης (70′ Στ. Καργάκης), Καμνέλιους, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Σπυριδάκης (65′ Φραγκιαδουλάκης), Αριστεινίδης, Παραθύρας (58′ Παπανδρέου), Λούσι, Βακράκος, Γκελοσάνι.