Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προς επιστροφή στην Κύπρο ο Γιάννης Πετράκης

Από την στιγμή που ο Γιάννης Πετράκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Λεβαδειακού για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας παρά τον υποβιβασμό της στη Super League 2 είναι λογικό να εξετάζει προτάσεις εντός και εκτός Ελλάδας για την συνέχιση της προπονητικής του καριέρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να γυρίσει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας με τον Γιάννη Πετράκη να βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα για να αναλάβει την ομάδα με το κύριο προσόν ότι γνωρίζει πολύ καλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας Γιώργος Καζαμίας επιβεβαίωσε την είδηση όπως δήλωσε στον Super Sport FM 104,0:

«Δεν θα ήθελα να πω πως είναι πρώτο φαβορί, αλλά μπορώ να πω πως έχει πέσει στο τραπέζι το όνομά του και αξιολογήθηκε θετικά, όπως και κάποιοι άλλοι προπονητές. Δεν γνωρίζω πόσα άλλα ονόματα έχουν αξιολογηθεί θετικά. Δεν έχω γνώση εγώ για το κριτήριο επιλογής προπονητή. Υπάρχουν αρμόδιοι που θα το κρίνουν αυτό και θα αποταθούν στη διοίκηση. Θεωρούμε πως μία σύγχρονη ομάδα πρέπει ο καθένας να λειτουργεί αναλόγως των καθηκόντων του για να είμαστε και σοβαροί όσον αφορά στις αποφάσεις μας. Δεν έχουμε θέσει ακριβώς διορία για τον νέο προπονητή, αλλά εκτιμώ ότι θα κλείσει το θέμα μέχρι το τέλος του Μάη»