Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσφέρει πάνω από 270 εκατ. ευρώ για τον Μέσι η Αλ Χιλάλ !

Η κίνηση της Αλ Νασρ να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην χώρα, φαίνεται πως κινητοποίησε την μεγάλη της αντίπαλο στην Αλ Χιλάλ, η οποία κάνει σκέψεις σύμφωνα με το ισπανικό μέσο για να κάνει μία φαντασμαγορική πρόταση στον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα.

Οι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ ετοιμάζονται να κάνουν μία προσφορά που θα ξεπερνά τα 270 εκατ. ευρώ, ώστε να αποσπάσουν το «ναι» από τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι πιθανό μάλιστα αν εκείνος είναι θετικός η ομάδα να θελήσει να διαπραγματευτεί με το γαλλικό κλαμπ για να τον κάνει δικό της νωρίτερα από το καλοκαίρι. Βέβαια το να δώσει μία ομάδα που ανήκε σε επενδυτές από το Κατάρ τον μεγαλύτερο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις δεν είναι κάτι απλό.

Φυσικά, τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ απαιτητικά για μία τέτοια προσφορά, αλλά η ομάδα γνωρίζει θα έχει από πίσω της και την στήριξη του κράτους, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Αλ Νασρ, στην παρουσίαση του οποίου διαφημιζόταν μόλις ένας χορηγός, το ”Visit Saudi”.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ήδη πρέσβης του τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας. Στην ιστοσελίδα του «Visit Saudi» υπάρχει ένα μήνυμα του Αργεντινού που γράφει: «Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να απελευθερώσεις τον εξερευνητή που κρύβεις μέσα σου και να ανακαλύψεις κάτι απίστευτο. Οπουδήποτε ταξιδέψεις για να ανακαλύψεις νέα ή παλιά πράγματα».

Πηγή: gazzeta