Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσωπικό «σόου» Ξυλούρη στο Ατσαλένιο και σπουδαίο «διπλό» για Χερσόνησο, 1-3 τον Ποσειδώνα

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Χερσόνησος «Palmera Beach», η οποία επικράτησε με σκορ 1-3 του Ποσειδώνα στο Ατσαλένιο, έχοντας σε τρομερή μέρα τον νεαρό Ξυλούρη ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Αποδεικνύοντας ότι από τον Γενάρη και έπειτα η ομάδα του λιμανιού έχει ανέβει αρκετά και έχει παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένη πήρε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Το συγκρότημα του Άγγελου Βαρδάκη ανέβασε στροφές μετά το πρώτο 20λεπτο, όπου ο Ποσειδώνας ήταν καλύτερος μέχρι εκείνο το σημείο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από πάσα του Ψαρογιάννη, ο Ξυλούρης εκτέλεσε μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κασαπάκη για το 0-1. Ένα γκολ σε πολύ κομβικό σημείο που έδωσε ακόμα πιο θετική ψυχολογία στους φιλοξενούμενους. Στο 55′ ο Ξυλούρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Μία φάση η οποία ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς Ποσειδώνα. Ο Ξυλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 0-2. 

Στο 78′ από ατομική ενέργεια του Ντρεϊάι, έγινε ξανά αποδέκτης ο Ξυλούρης, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και έκανε το 0-3. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 90+1 με τον Κοζυράκη να κερδίζει πέναλτι και τον Καουκάκη να το εκτελεί εύστοχα!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Κασαπάκης, Κοζυράκης, Παππάς (82′ Κωνσταντάκης), Ντελάκης (82′ Δρίτσας) , Νικηφόρος (65′ λ.τρ. Κυτσύκου), Πλατοκούκης, Ασλαμαντζίδης (72′ Συμιανάκης), Βερούσι, Θεοδωράκης (72′ Καπιζιώνης), Καουκάκης, Μαραθιανός. 

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Λεοντιάδης, Ψαρογιάννης (65′ λ.τρ. Πολυμερίδης), Ντρεϊάι, Μαυρής, Φερεντίνος, Κομσίου (68′ Θεοδωράκης), Μηλάκης, Μότσο (85′ Χατζιάι), Χαρατσής, Ξυλούρης, Πολυμερίδης