Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώην προπονητής του ΑΟ Τυμπακίου στον πάγκο του Αγίου Ιερόθεου!

Σε έναν νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό παρέδωσε η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου τα ηνία για το υπόλοιπο της σεζόν και την προσπάθεια που θα γίνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέσα από τον 5ο όμιλο.

Το δύσκολο καθήκον αναλαμβάνει ο Νίκος Ίσσαρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του Λεωνίδα Βόκολου στις ομάδες που εργάστηκε. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος τεχνικός, κάτοχος διπλώματος UEFA A’, ήταν ο συνεργάτης του έμπειρου προπονητή κατά σειρά σε Κέρκυρα (Superleague 2), Ολυμπιακό Βόλου (Football League), Πανιώνιο (SuperLeague), Ολυμπιακό Λευκωσίας (Α’ Εθνική Κύπρου) και Athens Kallithea (Superleague 2).

Το 2016 ήρθε στην Κρήτη για λογαριασμό των Α.Ο Τυμπακίου και Πυργιώτισσας, αναλαμβάνοντας αμφότερες τις ομάδες ως προπονητής.

Στο πλευρό του ο Ν. Ίσσαρης θα έχει τον Αργεντινό Πατρίτσιο Ετσεμέντι, ο οποίος διετέλεσε Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης στην Athens Kallithea, έχοντας δουλέψει νωρίτερα σε Sporting Cristal (A’ Div. Peru), Pirata FC (A’ Div. Peru), Estudiantes de la Plata (A’ Div. Argentina) και Arsenal de Saranti (A’ Div. Argentina).

Επίσης, θέση στο τεχνικό επιτελείο, από το πόστο του αναλυτή, παίρνει ο Δημήτρης Νταμάκας, με «προϋπηρεσία» σε Πανιώνιο και Athens Kallithea.

Από τον Άγιο Ιερόθεο στέλνουν μήνυμα πως μόνο… λευκή πετσέτα δεν πρόκειται να ρίξει η ομάδα τους στη φετινή παρουσία της στη Γ’ Εθνική, με τον γενικό αρχηγό Κωνσταντίνο Μαγκόπουλο να υπογραμμίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

 

ΠΗΓΗ: SOCCERLIVE.GR