Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώην τεχνικός του ΟΦΗ στην λίστα του Ολυμπιακού!

Δημοσίευμα στο Ισραήλ θέλει τον Μπαράκ Μπαχάρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, να είναι στη λίστα με τους προπονητές που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την επόμενη μέρα του μαζί όμως και με πολλούς άλλου μεταξύ των οποίων και ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς παραιτήθηκε από την τεχνική του ηγεσία και αποτελεί παρελθόν από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και στο Λιμάνι σχεδιάζουν την επόμενη μέρα τους, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάφα, Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι απέκλεισε τους ερυθρόλευκους στα προκριματικά του Champions League, φέρεται να είναι στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Μίτσελ.

Ωστόσο, το όνομα και του Ερυθρού Αστέρα έχει προστεθεί στη λίστα με τις υποψήφιες ομάδες που ενδιαφέρονται για να δώσουν τα κλειδιά του συλλόγου στον 43χρονο κόουτς.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της sport5.co.il αναφέρει:

«Μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, ο Μπαράκ Μπαχάρ φαίνεται να ενδιαφέρει άλλη μια ομάδα που στην αρχή της σεζόν απέκλεισε από τα προκριματικά του Champions League. Στην Ελλάδα ανακοινώθηκε ότι παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν ο τρίτος προπονητής του τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπαχάρρ βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για την ελληνική ομάδα την επόμενη σεζόν. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά του, καθώς συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιούλιο, αφότου τον νίκησε με 0-4 στο δεύτερο προκριματικό γύρο του το Champions League.

Το όνομα του Μπαχάρ στέκεται δίπλα σε ονόματα όπως αυτά των Μπορδαλάς, Γκατούζο, Μαρθελίνιο, Χεσέ Μαρς και Εστεμπάν Καμπιάσο που έπαιζε στον Ολυμπιακό στο παρελθόν και είναι στην αρχή της προπονητικής του καριέρας. Επίσης, ο Χόρχε Ζεσούς δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 60 βαθμούς, τρεις κάτω από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ταυτόχρονα, περιμένει τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, μετά την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr