Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη και καλύτερη με 5/5 η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ, 4-2 τα Χανιά!

Η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ έχοντας το απόλυτο 5/5, εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων μετά τη νίκη με 4-2 επί της αντίστοιχης των Χανίων.

Πρωταγωνιστής για το Ηράκλειο ο Ζαννής Τζαγκαράκης με δύο τέρματα (39′, 56′), ενώ σκόραραν και ο Ορφανουδάκης (76′), με το σκορ για τους νικητές να ανοίγει ο Γκιέργκι με αυτογκόλ στο 5ο λεπτό.

Στο πρώτο λεπτό ο Κωνσταντακόπουλος, είδε ότι έχει διαθέσιμο χώρο και επιχείρησε το σουτ, με τον Πρωτοπαπαδάκη να μπλοκάρει τη μπάλα,

Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών παιχνιδιού, η ομάδα του Βασίλη Μπαστάκη πήρε το προβάδισμα στο σκορ, με τον Χότζα να γεμίζει από τον χώρο του κέντρου, μέσα στην περιοχή και τον αρχηγό των Χανίων, Γκέργκι να στέλνει με κεφαλιά, τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο έλεγχος του Ηρακλείου αμέσως μετά το γκολ, πέρασε στο Ηράκλειο, το οποίο είχε την κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία, δεν απειλήθηκε καθόλου από τα Χανιά, ενώ στο 39′ έφτασε και σε ένα δεύτερο τέρμα.

Ο Κωνσταντακόπουλος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν εντελώς αμαρκάριστος, έκανε ξανά το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Πρωτοπαπαδάκη, με τον Τζαγκαράκη που ακολούθησε τη φάση, να γράφει με κεφαλιά το 2-0.

Στο 45′ η σέντρα του Κουμάκη πήρε περίεργη τροχιά, με τον τερματοφύλακα των Χανίων να αιφνιδιάζεται, όμως για καλή του τύχη πέρασε εκτός, με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης τα Χανιά κατάφεραν να βρουν την αντίδραση που έψαχναν στο παιχνίδι, με τον Μαυρομάτη να εκτελεί τον Χαχλιουτάκη με απευθείας φάουλ, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλείου να μην υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας στο 54′, ωστόσο η χαρά της μείωσης του σκορ κράτησε πολύ λίγο.

Κι αυτό διότι στην επόμενη κιόλας φάση, ο Τζαγκαράκης από θέση τετ-α-τετ έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στο Ηράκλειο για το 3-1, με τη μπάλα να καταλήγει με βασανιστικό… τρόπο στα δίχτυα των Χανίων.

Στο 70′ το Ηράκλειο άγγιξε και το 4-1, όμως η εκτέλεση φάουλ του Μαυρογιαννάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Πρωτοπαπαδάκη.

Ό,τι δεν έγινε στο 70ο λεπτό, συνέβη στο 76′ με τον Φθενάκη να περνάει ωραία από δεξιά, με την μπάλα να φτάνει στον Ορφανουδάκη που έβαλε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ για το 4-1.

Στιγμές αργότερα και στο 78′ τα Χανιά μείωσαν σε 4-2 με τον Κοκάκη να μην έχει πρόβλημα να νικήσει από κοντά τον Χαχλιουτάκη.

Στο 81′ ο τερματοφύλακας του Ηρακλείου επενέβη και αποσόβησε το 4-3 από τον νεοεισελθόντα Γκεράλντο, ενώ σημαντική στιγμή χάθηκε από τον Φθενάκη για το Ηράκλειο στο 82′.

Τέλος στον αγώνα, με τον Βασίλη Μπαστάκη και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη που τους δίνει την πρωτιά στον όμιλο .

Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ (Βασίλης Μπαστάκης): Χαχλιουτάκης, Παναγιωτάκης, Κουμάκης (54′ Ορφανουδάκης), Τζιράκης, Φαϊτάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης (84′ Καλογιαννάκης), Τζαγκαράκης, Χότζα (54′ Παπαδάκης), Κωνσταντακόπουλος (84′ Μαυρογιάννης), Φθενάκης (84′ Πρέντι)

Μικτή Κ16 ΕΠΣΧ (Τάκης Διακάκης): Πρωτοπαπαδάκης, Μαρκουλάκης (46′ Κοκκινάκης), Αδαμάκης (79′ Βογιατζής), Μαρινάκης (46′ Αθανασάκης), Λυβιάκης, Γκιέργκι, Κούρος (46′ Λαγογιάννης), Μαρινάκης, Πιτοπουλάκης (79′ Γκεράλντο), Μαυρομάτης, Κοκάκης