Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη και μεγάλη νίκη για τον Γιώργο Πετράκη στην Κύπρο κόντρα στον Άρη Λεμεσού (2-0)

Ο πατέρας του νωρίτερα πήρε μια πολύτιμη ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ με σούπερ ανατροπή και ο γιός λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την Δόξα Κατωκοπιάς σημειώνοντας μια τεράστια νίκη με 2-0 απέναντι στον ισχυρό Άρη Λεμεσού για την 15η αγωνιστική. 

O 35χρονος Κρητικός τεχνικός ανέλαβε την ουραγό ομάδα της Κύπρου στις 29 Οκτωβρίου και στο έκτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα έμελλε να σημειώσει και την πρώτη του μεγάλη νίκη ,  που συνάμα ήταν και η πρώτη στη φετινή σεζόν για την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς που έφτασε τους 4 πόντους αλλά παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πάντως η πρώτη νίκη του Γιώργου Πετράκη είναι επί ενός σπουδαίου αντιπάλου που μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζε Ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχει ένα πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτό της Δόξας που θα παλέψει όπως όλα δείχνουν με αξιώσεις για την παραμονή της στο πρωτάθλημα.

Στα 6 ματς που έχει κάτσει στον πάγκο της Κυπριακής ομάδας ο Κρητικός τεχνικός έχει απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και4 ήττες , ενώ έχει και μια ήττα στο Κύπελλο Κύπρου.