Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη προπόνηση και πρώτη γνωριμία Μελ με τους παίκτες του ΟΦΗ

Την πρώτη του προπόνηση και παράλληλα την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχει σήμερα το πρωί ο νέος τεχνικός της κρητικής ομάδας Πέπε Μελ. 

Ο Ισπανός προπονητής θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του ΟΦΗ στην τελευταία προπόνηση επί κρητικού εδάφους πριν από το ματς της Κυριακής με τον Άρη, και μετά το τέλος της προπόνησης αυτής θα βγει και η αποστολή που θα πετάξει το Σάββατο το πρωί για τη Θεσσαλονίκη όπου το απόγευμα θα γίνει εκεί η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μελ έχει ζητήσει να έχει προσωπικά ραντεβού με κάθε ποδοσφαιριστή για να τον γνωρίζει ξεχωριστά και να σχηματίσει την δική του άποψη προσπαθώντας σιγά σιγά μέρα με την ημέρα να περάσει τα δικά του στοιχεία μέσα στην ομάδα.

Ο ΟΦΗ που θα δούμε στο Κλ. Βικελίδης βέβαια θα είναι έργο Καραβέλα καθώς αυτός έκανε ουσιαστικά όλη την προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς , αλλά ο Μελ θα κάτσει κανονικά στον πάγκο του ΟΦΗ ως πρώτος προπονητής στην αναμέτρηση με τον Άρη.