Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρ. Βούρος: “Στον ΟΦΗ αρμόζει να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα”

Στο γεγονός ότι έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς άγχος απέδωσε την καλή εμφάνιση και τη νίκη στο Περιστέρι ο αρχηγός του ΟΦΗ Πραξιτέλης Βούρος μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο. 

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε: 

“Παίξαμε σήμερα απελευθερωμένοι και μπορέσαμε να δώσουμε στον κόσμο θέαμα και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος και να πάρουμε το ματς και να πάμε στην πρώτη θέση των πλέϊ άουτ που αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής. 

Η εικόνα μας στα πλέϊ άουτ δείχνει ότι μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο, που είναι ο στόχος της ομάδας για τη νέα χρονιά να μπούμε μέσα στην εξάδα. Ας μην κρυβόμαστε αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και αυτό αρμόζει και για την φανέλα του ΟΦΗ και για τον κόσμο”. 

Ο Γκούντι Τοράρινσον από την μεριά του μιλώντας και αυτό στην κάμερα της Nova για το ματς με τον Ατρόμητο επισήμανε: “Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν. Καμία ομάδα δεν είχε κάτι να χάσει, για αυτό και είδαμε ένα τόσο ανοιχτό παιχνίδι. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και ευτυχώς για εμάς ήμασταν η ομάδα που πήρε τη νίκη”