Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πόρος: Με σημαντικές απουσίες αλλά και επιστροφές απέναντι στον Άρη Πετρούπολης

Ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (19/11) στο “Ικάριο” η προετοιμασία των παικτών του Πορου ενόψει της πολύ δύσκολης εξόδου που ακολουθεί την Κυριακή (20/11, 15:00) στην δυνατή έδρα του Άρη Πετρούπολης .

Το τελευταίο χρονικά πρόβλημα που προέκυψε είναι αυτό του Μηνά Αυγουστάκη που ταλαιπωρείται από κορωνοιό και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Νοκ – άουτ έχει τεθεί και ο Κώστας Καλαϊτζάκης που υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο στην πρεμιέρα με την Αγία Παρασκευή στο Μαρτινέγκο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Αλλά και ο Ηρακλής Καλαμιώτης με τράβηγμα στο δικέφαλο. Ένα σφίξιμο στο πόδι καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του Μπάμπη Πήλιου, ωστόσο πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και αναλόγως την κατάστασή του λίγο πριν την σέντρα θ’ αποφασιστεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το ευχάριστο είναι ότι υπολογίζεται κανονικά ο Στέλιος Αγριμάκης που δεν αγωνίστηκε με την Αγία Παρασκευή, σε καλύτερη κατάσταση έχοντας περάσει μία εβδομάδα προπονήσεων είναι ο Κρίστιαν Φρρόκου που μπήκε ως αλλαγή, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Πολ Νίκενσον που αντικαταστάθηκε προληπτικά στο πρώτο παιχνίδι και δεν έχει κάτι.

Από κει και πέρα επέστρεψε στις τελευταίες προπονήσεις ξεπερνώντας τον τραυματισμό του ο Παύλος Γροσδάνης. Οι “μπλε” θα κάνουν ένα χαλάρωμα και θα δουλέψουν στις στημένες φασεις το Σάββατο το πρωί (19/11) στο “Ικάριο” και το βράδυ θ’ αναχωρήσουν ακτοπλοϊκώς από το Ηράκλειο για τον Πειραιά.