Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρίχνει άγκυρα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ ο Χουάν Νέιρα, τι γίνεται με Διαμαντή και Μπαλογιάννη

Παίκτης του ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει ο Χουάν Νέιρα καθώς οι συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας για την επέκταση του συμβολαίου του έφεραν θετικό αποτέλεσματα και έτσι ο 34χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ. 

Το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Χουάν Νέιρα στην ανανέωση του ήταν 2 +2 και μετά από συζητήσεις που έγιναν για αρκετές ημέρες και πριν ο Αργεντινός αναχωρήσει για την πατρίδα του βρέθηκε η “χρυσή” τομή και οι δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες θα πορευτούν μαζί και αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν η επέκταση του θα είναι για 1 η 2 χρόνια.

Το Primesport.gr σας είχε ενημερώσει έγκαιρα πάντως ότι ο ΟΦΗ είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης για ακόμη 1 χρόνο στον Νέιρα και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη.

Η παραμονή του Νέιρα αποτελούσε επιθυμία και του ίδιου του παίκτη που ήθελε να μείνει στην ομάδα καθώς έχει δεθεί με αυτή και παρότι φέτος δεν είχε μια πολύ καλή σεζόν λόγω και των συχνών τραυματισμών σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί στην καλή του μέρα να κάνει την διαφορά έστω και αν έχει πατήσει τα 34 ενώ έχει και ηγετικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Διαμαντή και Μπαλογιάννη 

Το συμβόλαιο του Νέιρα ήταν στο ίδιο καθεστώς με αυτά των Διαμαντή και Μπαλογιάννη όπου λήγουν στις 30 Ιουνίου αλλά υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο βάσει κάποιων συγκεκριμένων προυποθέσεων.

Και στους δύο παίκτες ο ΟΦΗ έχει καταθέσει τις προτάσεις του εδώ και καιρό για να παραμείνουν στην ομάδα με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχίζονται και τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα πάνω σε αυτά τα δύο ζητήματα καθώς μιλάμε για δύο νεαρούς και συνάμα βασικούς παίκτες της ομάδας στους οποίους υπολογίζει ο Νταμπράουσκας και για τη νέα σεζόν.